Resultaten voor defensief beleggen

Rendement Beheerd Beleggen: Nationale-Nederlanden.
Beheerd Beleggen 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Vijf jaar gemiddeld rendement. t/m eind juni 2020. over de periode januari 2015 t/m december 2019. Bron: Nationale-Nederlanden Investment Office. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. In de grafiek ziet u de waardeontwikkeling op basis van het rendement van de beleggingsprofielen Offensief 6, Neutraal 4 en Defensief 2 vanaf 2010.
De 5 beste defensieve aandelen van dit moment LYNX Beleggen.
In de huidige tijd van aanhoudende lage rentestanden is het beleggen in aandelen met defensieve karakteristieken aantrekkelijk. Naast het doorgaans jaarlijkse terugkerende dividendrendement, bieden defensieve aandelen meer zekerheid. Deze zekerheid maakt dat defensieve aandelen in sommige gevallen veel weghebben van obligaties. In sommige gevallen is het dividend al tientallen jaren niet verlaagd en er bestaan zelfs bedrijven met een lange historie van dividendverhogingen. Niet duurzame consumptiegoederen zoals voeding en andere levensmiddelen zijn de meest bekende defensieve sectoren. In deze categorie vallen bedrijven als Ahold Delhaize en Unilever. Nutsbedrijven en telecom zijn echter ook van zichzelf redelijk defensief.
ASN Duurzaam Mixfonds Defensief ASN Bank.
In de pdf vind je ook meer informatie over de bedrijven. Weten hoeveel CO2 je met jouw geld kunt besparen? Beleggen in het ASN Duurzaam Mixfonds Defensief veroorzaakt 39% minder CO2-uitstoot dan bij een gemiddeld beleggingsfonds. Bron: Klimaatbenchmark ASN Beleggingsfondsen pdf.
Defensief.
ACTIFUND Defensief profiel. Ontdek hier de voordelen van de verzekeringsmantel rond deze defensieve belegging. Meer info: essentiƫle productinformatie NELL, fondsenfiche TAK 21 en fondsenfiche TAK 23. Had u graag persoonlijk advies? Contacteer ons Team life voor meer informatie. Mijn e-GOR pensioendossier. Uw persoonlijk risicoprofiel Beleggen.
Hcc Beleggen Website.
Defensief beleggen: bescherm je portefeuille.
Een offensieve belegger focust zich minder op de risicos van een beleggingsproduct en meer op het rendement van een belegging. Waar kan je defensief beleggen? Defensief beleggen kan je doen bij een zogenaamde broker. Een broker is een partij die het mogelijk maakt om te beleggen in bijvoorbeeld aandelen.
Video: Defensief beleggen blijft troef De AandeelHouder.
Video: Defensief beleggen blijft troef. Redactie dinsdag, 21 mei 2019 1857.: Video: Defensief beleggen blijft troef. Strateeg Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management houdt vast aan zijn defensieve positionering op de beurzen, gezien de aanhoudende politieke en geopolitieke spanningen.
Wat is defensief beleggen? Axento vermogensbeheer.
Wat betekent defensief beleggen? Defensief beleggen houdt in dat je zo min mogelijk risico neemt bij beleggen. Dit vertaalt zich in een veilige manier van beleggen met een goed gespreide portefeuille. Defensief beleggen kan ook aantrekkelijk zijn als je voor een korte periode wilt of kunt beleggen.

Contacteer ons