Zoeken naar veilig beleggen 2016

De veiligste obligaties ter wereld zijn toch niet zo veilig Slim Beleggen.
18 mei 2016. Beleggers, naarstig op zoek naar een rendement, kopen steeds meer overheidspapier met een zeer lange looptijd. Deze obligaties zijn veilig geacht maar de verliezen kunnen. Limiet bereikt Gratis registreren Ontdek meer Slim Beleggen! Je wordt tevens aangemeld op de Slim Beleggen Nieuwsbrief.
Actueel FitVermogen.
3 augustus 2016. Morningstar: toch rendement in moeilijke obligatiemarkt. Beleggen in obligaties en rendement maken is momenteel niet makkelijk. De obligatiemarkt bevindt zich in een moeilijk te doorgronden situatie en steeds meer staats leningen duiken met hun rente onder nul, schrijft beleggerswebsite Morningstar.
Verdwijnt de laatste veilige belegging? NRC.
19 januari 2016. De couponknippers knarsetanden. Beleggers bewaarden vroeger hun effecten thuis en als een bedrijf rente of dividend betaalde, knipten zij een stukje van het papieren effect af couponnetje, leverden dat bij hun bank in en incasseerden de opbrengst.
Offensief beleggen Dynamischplan.
Beleggen brengt risico met zich mee en de waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Het bedrag voor de lopende kosten is gebaseerd op de geschatte kosten voor het jaar 2018.
Cookies op de Volkskrant.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.
Nudge 6 manieren om je geld duurzaam te investeren.
Is beleggen in windmolens een goed idee? OneWorld deed onderzoek en plaatst een aantal nuttige kanttekeningen. Lid worden van een lokale energiecoöperatie is een relatief transparante optie. Bovendien investeer je zo in je eigen groene stroom. Wil je volledig zelf bepalen waar je je geld in investeert, dan is crowdfunding natuurlijk ook een interessante optie. Je kunt op steeds meer crowdfundingsplatforms terecht. Crowdfunding is een mooie manier om geld op te halen voor nieuwe projecten, zonder tussenkomst van banken of andere financiële intermediairs. Maar niet zonder risicos. Als een project niet slaagt, dan ben je je investering meestal kwijt. Let dus goed op de haalbaarheid van een idee, zeker als het gaat om een product dat nog gemaakt moet worden. Iets wat te mooi is om waar te zijn is dat ook vaak niet. HetkanWel maakte een handig overzicht over crowdfunding. Verduurzaam je eigen huis. Heb je een eigen huis? Energie besparen door bijvoorbeeld isolatie, dubbel glas of zonnepanelen, kan heel aantrekkelijk zijn. Je energierekening gaat omlaag, je wooncomfort omhoog en wellicht stijgt ook de waarde van je huis. En de kosten verdien je vaak terug. Milieucentraal geeft een uitgebreid overzicht. Ben je op zoek naar een duurzaam huis?
Rendement Beheerd Beleggen: Nationale-Nederlanden.
Sparen Verzekeren Beleggen Zorgverzekering Hypotheken Lenen Pensioen Financieel advies. Stel je vraag. Aan alle vormen van beleggen zijn risicos verbonden. Een belegging met een hoger verwacht rendement brengt in de regel een groter risico met zich mee. Hieronder vindt u de rendementen per jaar vanaf 2014 voor vijf van onze beleggingsprofielen. De resultaten tot 2016 zijn van een vergelijkbare voorloper van Beheerd Beleggen. De resultaten vanaf 2016 zijn de rendementen voor Beheerd Beleggen. U ontvangt variabele rente over de liquide middelen op uw beleggingsrekening. Het actuele rentepercentage vindt u hier. Op de liquide middelen in uw beleggingsportefeuille is het depositogarantiestelsel van toepassing. Beheerd Beleggen 2015 2016 2017 2018 2019 2020 Vijf jaar gemiddeld rendement. t/m 31 maart 2020. over de periode januari 2015 t/m december 2019. Bron: Nationale-Nederlanden Investment Office. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. In de grafiek ziet u de waardeontwikkeling op basis van het rendement van de beleggingsprofielen Offensief 6, Neutraal 4 en Defensief 2 vanaf 2010.
Archives Ik leer beleggen.
Hoe meer risico je loopt, hoe meer er te verdienen valt. Wie voor veilig beleggen kiest, zal dus genoegen nemen met een lager rendement. Wie van uitdagingen houdt en niet snel wakker ligt én wie veel geld wil kunnen. Waar kun je zoal in beleggen? Posted By ikleerbeleggen on dec 1, 2016.

Contacteer ons